Hillside Villa Zemplén
0%
Hillside Villa Zemplén - luxus szálláshely

Hillside Villa Zemplén

Foglalás
0
No products in the cart.

Szolgáltatás: Netflix

Hillside Villa

A Hillside Villa Zemplén luxusszálláshelyen a kényelem és a pihentető luxus egyedülálló élményt nyújt. Az elegáns belső terek tágasak és exkluzívak, luxus bútorokkal rendezettek, melyek kényelmes anyagokkal ölelik körbe Önt. A prémium 32 cm vastag matraccal ellátott ágy garantálja az édes és nyugodt alvást.

A mindennapi élet részévé válik a hegyi panoráma, amit az ablakok és a terasz egyaránt lenyűgözően bemutatnak. A nappaliban, hálószobában és a privát jakuzziban vagy medencében töltött pillanatokban is folyamatosan gyönyörködhet a hegyek látványában.

A privát jakuzzi és medence könnyen megközelíthető a teraszról, így a víz élvezetét semmi sem zavarja meg a lenyűgöző panoráma élvezete közben. A mini design kert tovább fokozza az egyedi atmoszférát, kényelmes kerti bútorokkal és növényekkel teszi még otthonosabbá a kültéri teret.

A szálláshelyen elérhető Netflix és a modern TV gondoskodik a szórakozásról, így teljes mértékben otthon érezheti magát. A Hillside Villa Zemplén minden részlete a vendégek kényelmét szolgálja, ahol a luxus és a természet harmóniája teszi emlékezetessé az itt töltött időt.

Részletek

Ár űrlap: 99,900 Ft egy éjszaka


+

Search Room

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *

hu_HUHungarian