Hillside Villa Zemplén
0%
Hillside Villa Zemplén - luxus szálláshely

Hillside Villa Zemplén

Foglalás
0
No products in the cart.

Csoki múzeum Szerencs

author
krazsolt
december 20, 2023

A Szerencsi Csokoládégyár egy magyarországi csokoládégyártó vállalat, amelynek története egészen az 1880-as évekig nyúlik vissza. A vállalat központja Szerencsen található.

A Szerencsi Csokoládégyár megalapítása Ferenczi Vince nevéhez fűződik, aki 1882-ben kezdte el a csokoládékészítés művészetét. Az évtizedek során a vállalat fokozatosan bővült és fejlődött, és a magyar édességipar egyik meghatározó szereplőjévé vált.

A vállalat termékpalettája különböző típusú csokoládékat, édességeket és cukrásztermékeket foglal magában. A Szerencsi Csokoládégyár híres a minőségi alapanyagok felhasználásáról és a hagyományos kézműves csokoládékészítésről. A cég termékei a hazai piacon kívül exportpiacokon is népszerűek.

Látogassatok el a Szerencsi Bonbon interaktív műhelyébe, ahol másfél órás program keretében saját kezűleg készíthettek csokoládét miközben sok érdekességet tudhattok meg a Szerencsi csokoládégyártásról.

Az interaktív műhely pontos címe:
3900 Szerencs Gyár út 5/B

Az interaktív műhely programon csak előre regisztrált vendégek vehetnek részt.

Valamint hétvégéken és ünnepnapokon ZÁRVA tartanak.

A program kb. 90 perc hosszú és a részvételi díj: 4500 Ft/fő.

Ez idő alatt megismerkedhettek a Szerencsi Bonbon Kft.-vel, csokoládé kóstoláson vehettek részt, valamint 2 darab tejcsokoládé táblát készíthettek és díszíthettek ki. Levezetés képen rövid kis filmeket vetítenek le, amit ha van kedvetek megnézhettek.

Posted in Blog
+

Search Room

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *





hu_HUHungarian