Hillside Villa Zemplén
0%
Hillside Villa Zemplén - luxus szálláshely

Hillside Villa Zemplén

Foglalás
0
No products in the cart.

Magyarország egyetlen ecet múzeuma, a Bodrogkeresztúri Borecet Művek!

author
krazsolt
december 20, 2023

Magyarország egyetlen ecet múzeuma, a Bodrogkeresztúri Borecet Művek, ahol interaktív múzeumlátogatásan lehet részetek, kóstolással egybekötve!

Ecet kóstolás

A bemutató boltban élménykóstolással várnak minden kedves látogatót! A kóstolás során kiskanálra pipettával csepegtetik az ízletes eceteket. Megtapasztalható a különböző ízek fantasztikus harmóniája, ahogy az ecet savassága belesimul a gyümölcsök intenzív világába.

Ecet kiállítás

Egyedülálló ecetmúzeum, melyben megtekinthető bor- és ecetkészítési eszközök kiállítása, a világ eceteinek gyűjteménye, továbbá videók, cikkek, receptek várnak a látogatókra! Nézd meg professzionális kisfilmüket, melyből megismerhető az ecetek történelme, technológiája és kedvező élettani hatása.

Magyarország egyetlen ecetmúzeuma

Az Acetánia Ecetmúzeumot a Bor és Gyümölcsecetgyártók Egyesülete alapította azzal a céllal, hogy a hazai bor és gyümölcsecet múlt században megszakadt hagyományának értékeit visszahozza a jelenbe. Szeretnénk bemutatni ezt az ősi mesterséget, annak eredetét, tudományos és kultúrális hátterét, valamint az ecet készítési eljárásokat.

A múzeum a bodrogkeresztúri Borecet Művek pincéjében kapott helyet, és egyedi atmoszférája mellett nem csupán gasztronómiai műveltségünk szélesítéséhez járul hozzá, hanem maradandó ízélményt is nyújt a Tokaj Hegyaljai települések látogatói számára, teljesebb képet adva a táj öröksége iránt érdeklődőknek.

Bemutatják az ecetek sokszínűségét és a felhasználási lehetőségeinek gazdagságát.

A látogatók megkóstolhatják a termékeket, megízlelve a különböző gyümölcsös ízek finomságait!

A kóstolói árak tartalmazzák a feltüntetett kóstolói sort és az ingyenes ecetmúzeumba való belépést.

A kóstoló sor tételeiről, az aktuális árakról és a látogatási lehetőségekről bővebben a borecet művek honlapján olvashattok.

Posted in Blog
+

Search Room

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *





hu_HUHungarian