Hillside Villa Zemplén
0%
Hillside Villa Zemplén - luxus szálláshely

Hillside Villa Zemplén

Foglalás
0
No products in the cart.

Hogyan használhatom az e-rollert?

author
krazsolt
december 20, 2023

Az elektromos roller egy népszerű közlekedési eszköz, és néhány fontos dologra érdemes odafigyelni annak használata során.

*Bérleti információk
Bérleti díj ellenében, a szálláson való tartózkodás ideje alatt korlátlanul használhatók az e-rollerek. Az egyszeri térítési díj összege 40.000 forint. A szolgáltatás megfizetése esetén a kulcsok bekészítve megtalálhatóak a …

*Jogszabályok és felelősség
A hatályos jogszabályok értelmében elektromos roller esetén a megengedett sebesség 25 km/h. B kategóriás jogosítványra nincs szükség az elektromos hajtású járművek használatához, de a rollerek használata saját felelősségre történik. A berendezésekben keletkezett károkért a használó felelősségre vonható, a totálkár esetén a felelősségre vonás díja 300.000 forint.

*Töltöttségi szint és mentési szolgáltatás
Fontos figyelembe venni a rollerek töltöttségi mértékét. A kulcs elfordítása után a jelző lámpák segítenek: zöld lámpa a teljes töltöttséget, kék lámpa terhelés alatt, és fél töltöttség esetén érdemes visszafordulni, mert bármikor megállhat. Túlhasználat esetén a mentési szolgáltatás felár ellenében igénybe vehető (20.000 forint). Ekkor kollégánk elvégzik a mentést, amihez szükséges a tartózkodási hely pontos meghatározása. (Figyelem: a Huta- völgy területén egyes mobilhálózatok részlegesen vagy teljesen nem működnek, azaz nincs térerő.) Az energia takarékosság érdekében a használatban nem lévő eszközöket érdemes áramtalanítani a kulcs elfordításával. 

*E-rollerek töltése

*Útvonal tippek
A biztonságos közlekedéshez és felhőtlen kikapcsolódáshoz javasoljuk a következő köröket:
– Tolcsva: Kastély túra
– Tolcsva: Dűlő túra
– Huta-völgy: Óhuta
– Huta-völgy: Újhuta Flórika forrás
– Komlóska: Ruszin park

A felhasználó elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), mely részletesen megtalálható a Hillside Villa honlapján és a foglalással egyidejűleg elfogadásra kerül.

Posted in Blog
+

Search Room

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *





hu_HUHungarian