Hillside Villa Zemplén
0%
Hillside Villa Zemplén - luxus szálláshely

Hillside Villa Zemplén

Foglalás
0
No products in the cart.

Hillside Villa

A Hillside Villa Önt is szívesen kényezteti

Bemutatjuk a Hillside Villa Zemplén luxus szálláshelyet, ahol a kényelem és luxus egyedülálló élménnyé fonódik össze. A tágas és elegáns belső terek luxus bútorokkal vannak berendezve, melyek kényelmes anyagokkal ölelik körbe Önt, miközben a prémium 32 cm vastag matraccal ellátott ágy garantálja az édes és pihentető alvást.

A hegyi panoráma része a mindennapjainak, hiszen az ablakokon és a teraszról egyaránt élvezheti a lenyűgöző kilátást. Legyen szó a nappaliról, a hálószobáról vagy a privát jakuzziról és medencéről, minden pillanatban a gyönyörű hegyekre nyílik kilátás.

A privát jakuzzi és medence teraszról megközelíthető, így a víz élvezete közben sem kell lemondania a lélegzetelállító panorámáról. A mini design kert tovább fokozza az egyedi hangulatot, miközben kényelmes kerti bútorokkal és növényekkel teszi még otthonosabbá a kinti teret.

A szálláshelyen elérhető Netflix és a modern TV gondoskodik a szórakozásról, hogy Ön igazán otthon érezhesse magát. Minden részlet a vendégek kényelmét szolgálja a Hillside Villa Zemplénben, ahol a luxus és a természet harmóniája teszi felejthetetlenné az itt töltött időt.

Availability Calendar

Details

Prices start at: 99,900 Ft per night

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

Hillside Villa is available for selected dates.

+

Search Room

Required fields are followed by *

en_USEnglish